Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'ı Tebrik Ederiz

Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'ı Tebrik Ederiz Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'ı Tebrik Ederiz

Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, İstanbul Tabipler Odasının Türkiye'de Halk Sağlığı disiplininin kurucusu ve sosyalleştirilmiş sağlık hizmetlerinin mimarı olan Dr. Nusret Fişek'in anısına düzenlediği Halk Sağlığı Hizmet Ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'ı her ne kadar verem ve silikosiz hastalıkları ile yaptığı mücadele ile bilinse de halkın sağlığını korumak amacıyla hayatı boyunca  mesleği ve mesleğinin dışında yaptığı sayısız değerli çalışmalar yapmıştır. Zeki Hocamızı bu değerli ödüle layık görülmesinden dolayı kutluyor genç hekimlerin toplum hekimliği modelini örnek almasını diliyoruz.