SAĞLIKTA SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU -İLK DUYURU

SAĞLIKTA SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU -İLK DUYURU SAĞLIKTA SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU -İLK DUYURU

SAĞLIKTA SOSYAL HİZMET SEMPOZYUMU /İlk Duyuru
Sağlıkta sosyal hizmetlerin rolü, bu konuda ülkemizdeki durum ve sosyal hizmet uzmanlarının yaşadığı sorunların ele alınacağı, Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim ve Eşi Sabiha Lokmanhekim Sağlık Vakfı, İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı (İNSEV), Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER) İstanbul Şubesi tarafından birlikte organize edilen “Sağlıkta Sosyal Hizmet Sempozyumu” 28.03.2020 tarihinde Avcılar Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.
“Sağlığın Sosyal Boyutu”, “Travma ve Sosyal Hizmet”, “Sağlık Alanında Sosyal Hizmet Uygulamaları”, “Sağlık Alanında Sosyal Hizmet
Mevzuatı-Sorunlar ve Çözüm Önerileri” temalarına dair konularda, Word Programı’nda Times News Roman yazı karakteri ile 12 punto, en çok 400 kelime olan bildiri özetlerinizi 10.02.2020 tarihine kadar  [email protected] adresine yollayabilirsiniz.
Bildiriler kongre kitapçığında basılacaktır. Katılımcılara katılım belgesi verilecektir.
Alanda çalışan farklı disiplinlerden uzman ve öğrencilerimizin,ücretsiz düzenlenecek sempozyuma katılımı için önceden kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.
Sempozyuma bit.ly/sempozyumkayit adresinden kayıt olabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için:
#sağlıktasosyalhizmet