Burs ve Akademik Destek Programı

Dr Hafız Cemal Lokmanhekim ve Eşi Sabiha Lokmanhekim Sağlık Vakfı, ilk defa bu yıl başlatacağı Burs ve Akademik Destek Programı ile Tıp ve Hemşirelik bölümü başarılı ve maddi olanakları sınırlı öğrencileri , maddi ve akademik anlamda desteklemeyi hedeflemektedir. Akademik destek programı ile geleceğin sağlık çalışanları öğrencilerimizi sadece maddi açıdan desteklemeyip aynı zamanda onlara mesleki tecrübe ve akademik gelişimlerine katkı sağlamasına da destek olmayı hedefliyoruz.

2017 Eylül ayının sonuna kadar alınacak başvurular burs komisyonumuz tarafından değerlendirilerek, burs hakkını kazanan öğrenciler 8 ay süre ile burs ve akademik olarak desteklenecektir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Ayrıntılı bilgi için vakfımızın Sağlık ve Sosyal Koordinatörü Yasemin Bilsel İlgün’e email yoluyla ulaşabilirsiniz.

Burs Başvuru Formu İndir

Burs Koşullarını İndir