Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu

Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu

20 Ocak-22 Şubat 2020 tarihleri arasında Vakfımızın desteği ile eğitim salonumuzda İstanbul Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ve Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden toplam 14 hekimin katılımıyla Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu gerçekleştirilmiştir.
Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu eğiticileri, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği üyelerinden Prof. Dr. Nilay Etiler, Dr. Öğretim Üyesi Onur Özlem Öztürk, Dr. Öğretim Üyesi Melike Yavuz ve Uz. Dr. Elif Altundaş Hatman toplam 4 tam gün boyunca katılımcılara bilimsel araştırma basamakları, bilimsel araştırma konusu ve sorusunun belirlenmesi, evren ve örnek seçim yöntemleri, örnek makalelerle bilimsel araştırma türleri, araştırmalarda hata kaynakları ve bilimsel araştırma planlaması uygulamaları konularında eğitim verdiler.

up