Göçmen Kadınlara Yönelik Üreme Sağlığı Eğitimi

Göçmen Kadınlara Yönelik Üreme Sağlığı Eğitimi Göçmen Kadınlara Yönelik Üreme Sağlığı Eğitimi Göçmen Kadınlara Yönelik Üreme Sağlığı Eğitimi Göçmen Kadınlara Yönelik Üreme Sağlığı Eğitimi

18.07.2019 Tarihinde vakfımız göçmen kadınlara yönelik sağlık seminerlerinin bir yenisini daha yaptı. Sevgi ve Kardeşlik Vakfı ile birlikte Kumkapı Göçmen Kadın Merkezinde düzenlenen  'Üreme Sağlığı' başlıklı seminerde doğum kontrol yöntemleri, kadınlarda sıklıkla görülen meme ve rahim ağzı kanseri gibi konularda önemli bilgiler aktarıldı. Konuyla ilgili göçmen kadınların soruları cevaplandırıldı. Eğitimi veren Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi intörn öğrencileri Melis Özel ve Damla Erbil'e vakfımız adına teşekkür ediyoruz.
#drhafızcemalsağlıkvakfı
#göçmensağlığı