Vakfımızın Destekleri ile “Tarih ve Kültür Pencesinden Su ve Sağlık İlişkisi Sempozyumu Gerçekleşti. Vakfımızın Destekleri ile “Tarih ve Kültür Pencesinden Su ve Sağlık İlişkisi Sempozyumu Gerçekleşti. Vakfımızın Destekleri ile “Tarih ve Kültür Pencesinden Su ve Sağlık İlişkisi Sempozyumu Gerçekleşti. Vakfımızın Destekleri ile “Tarih ve Kültür Pencesinden Su ve Sağlık İlişkisi Sempozyumu Gerçekleşti.

İstanbul Üniversitesi ve Polonya Wroclaw Tıp Üniversite’nin birlikte düzenlediği "Tarih ve Kültür Penceresinden Su ve Sağlık İlişkisi” adlı sempozyum 10-11 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Merkez Binasında gerçekleştirildi.
Türkiye ve Polonya’ dan bilim insanlarının katılımı ile yapılan sempozyumun açılışında İstanbul Üniversitesi Rektörü ve Polonya Başkonsolosu birer konuşma yaptılar. Kongre’de su ve sağlık ilişkisini ele alan bir çok bildiri sunumu yapıldı.Kongre açılış oturumunda kongrenin gerçekleştirilmesine Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim Sağlık Vakfı yaptığı katkılardan dolayı Kongre başkanı Prof. Dr. Arın Namal tarafından  vakfımızın yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan’ a  teşekkür belgesi verildi.