2. 10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası

2.  10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası 2.  10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası 2.  10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası 2.  10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası 2.  10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasına özel  Vakfımızın İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı'nın Küçükçekmece Sefaköy Toplum Merkezi ile birlikte düzenlediği "2. 10 Kasım Atatürk Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası" 12-13 Kasım 2022 tarihinde Küçükçekmece Kemalpaşa Semt Konağı'nın Seminer Salonunda  gerçekleşti.16 Yaş ve Altı,12 Yaş ve Altı, 8 Yaş ve Altı olmak üzere 3 farklı yaş kategorisinden toplam 60 sporcunun yarıştığı turnuvamızda 5 tur oynandı. Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Şubesi ile birlikte organize edilen turnuvamıza sporcular ve sporcuların ailelerinden çok yoğun ilgi vardı. Açılışta saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra teknik toplantı yapıldı. İki gün boyunca süren mücadele sonrasında kazananlar belli oldu. Ödül töreninde ilk üçe kupaları, hediyeleri tablet , kulaklık ve hoparlörle birlikte Atamızı anlatan kitaplar hediye edildi. Turnuvamız toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Kemal Paşa Semt Konağı Merkezini bizlere tahsis eden Küçükçekmece Belediyesi ve Merkez idari personel ve çalışanlarına, Turnuva boyunca özveriyle çalışan Türkiye Satranç Federasyonu Başhakemi Dilek Gülşah Yıldız, yardımcı hakemler Berkay Akyıldız ve Rengin Babür’e, Teknik Direktör Nesrin Başpınar’a,  çok teşekkür ederiz. Kazanan ve katılan tüm sporcularımıza yaşam boyu başarılar dileriz.
Kazanan sporcular:
8 Yaş ve Altı: